Salarisadministrateur

(16-24 uur per week in Ter Apel)

Zoek je een leuke baan als salarisadministrateur? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van salarisadministraties en salarisvraagstukken van onze klanten. Dit zijn bedrijven in het mkb in uiteenlopende branches. Kennis van verschillende cao’s is daarbij noodzakelijk.

Samen met en in overleg met collega’s bedien je de volledige klantenportefeuille. Er wordt gewerkt volgens het vierogen principe. De verwerking gebeurt in Nmbrs; een onlinesalarispakket voor salaris en HR.

Je informeert klanten onder andere op het gebied van salarissen, sociale verzekeringen en loonheffingen. Je stelt arbeidsovereenkomsten op en beantwoordt o.a. vragen over pensioen, secundaire arbeidsvoorwaarden en ziekteverzuim. Daarbij heb je oog voor mogelijke verbeteringen in de personeels- en salarisadministraties. Je vindt het leuk om hierover in contact te gaan met je klanten.

Pors Accountants heeft vestigingen in Emmen, Ter Apel en Veendam en met in totaal 20 collega’s zijn wij altijd dichtbij en betrokken bij onze klanten. Korte lijnen en mensgericht, zowel intern al extern, zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Wij ondersteunen ondernemers met zowel dienstverlening als advisering. We hebben oog voor ondernemerschap, nieuwe initiatieven en uitdagingen. Je komt te werken in een platte organisatie met een plezierige werkomgeving.

Wie ben je?

Je bent servicegericht, nauwkeurig en communicatief sterk. Ook kan jij goed in een team werken en beschik je over een proactieve houding. Verder beschik jij over:

  • minimaal een PDL-opleiding;
  •  minimaal 3 jaar ervaring met het verwerken van de salarisadministratie;
  • een VPS-opleiding is een pré.

Wat mag je verwachten?

  • Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een uitdagende functie van 16 tot 24 uur per week.
  • Flexibele werktijden

Solliciteren:

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over de functie, neem dan voor nadere informatie contact op met Jeannette Stolwijk, telefoonnummer: 0599-584030. Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar: info@pors.nu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.