Ben jij een Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder en zoek je een leuke nieuwe uitdaging?
Dan ben je hier aan het juiste adres!

In deze functie ga jij je bezighouden met het voorbereiden van fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen en het bespreken hiervan met klanten. Je kan zorgvuldig werken zodat alles soepel verloopt en de rapportages op tijd verwerkt worden. Je klantenportefeuille bevat zeer uiteenlopende klanten. Je bent veel aan het overleggen met collega’s en geeft advies aan de klant. Er wordt dus van je verwacht dat je zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren en je collega’s kan helpen/adviseren.

Pors Accountants heeft vestigingen in Emmen, Ter Apel en Veendam en met in totaal 20 collega’s zijn wij altijd dichtbij en betrokken bij onze klanten. Korte lijnen en mensgericht, zowel intern al extern, zijn kenmerkend voor ons bedrijf.

Wij ondersteunen ondernemers met zowel dienstverlening als advisering. We hebben oog voor ondernemerschap, nieuwe initiatieven en uitdagingen. Je komt te werken in een platte organisatie met een plezierige werkomgeving.

Wie ben je?

Je bent servicegericht, nauwkeurig en communicatief sterk. Ook kan jij goed in een team werken en weet zelfstandig je werk uit te voeren.
Verder beschik jij over:

• Meerdere jaren ervaring als Senior Assistent Accountant / Relatiebeheerder.
• Hbo-diploma richting accountancy/bedrijfseconomie en/of afgeronde opleiding AA-accountant (theoretisch deel).
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat mag je verwachten?

Bij aanvang een salaris tussen €3.700,- en €4.500,- bruto per maand. Precieze inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
Een uitdagende functie van 32 tot 40 uur per week.

Solliciteren:

Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over de functie, neem dan voor nadere informatie contact op met Ellen Boxem, telefoonnummer: 0599-584030. Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar: info@pors.nu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.